Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de carottes, coupées en tronçons
- 130 g de blancs de poireau, grossièrement émincés
- 170 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de betteraves cuites, coupées en cubes
- 8 c. à soupe de fromage de chèvre frais, en quenelles
- 25 g de cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de carotte
30 min
Velouté patate douce et orange
30 min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 min
Velouté de fenouil
30 min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50 min
Velouté de brocoli sans cuisson
20 min
Velouté du potager
15 min
Potage de carottes aux fanes
40 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 min
Velouté de potiron à la cannelle
45 min