Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, bio de préférence
-
1
pincée de sel marin gris
of 1 pincée de sel de céleri - 300 g d'asperges vertes crues
- 400 g d'eau
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 162 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Velouté du potager
15min
Soupe asperge citron
55min
Soupe de saumon à l'aneth
35 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Velouté d'asperge
30min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Velouté de courgette
25 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté de potiron à la cannelle
45min