Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, bio de préférence
-
1
pincée de sel marin gris
of 1 pincée de sel de céleri - 300 g d'asperges vertes crues
- 400 g d'eau
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 162 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté carotte-betterave
35min
Soupe asperge citron
55min
Velouté d'asperge
30 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Velouté du potager
15 dk
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35 min