Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 branches de sauge fraîche, effeuillées
- 110 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 200 g de jus de canneberge
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de pois mange-tout
- 200 g de gambas crues, décortiquées
- 100 g de crème liquide légère
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 852 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté du potager
15 min
Soupe légère aux légumes
20 min
Soupe paysanne express
45 Min
Risotto de printemps
55min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 Min
Soupe complète végétarienne
30min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Potage au poireau
30min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h