Compatibele versies
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 12 grosses huîtres creuses (n° 2 ou 3)
- 12 feuilles d'épinards frais de belle taille
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de beurre doux, froid et coupé en petits morceaux
- 1 c. à soupe d’algues déshydratées (laitue de mer en paillettes)
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 659 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflés à la faisselle
12h 30min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 min
Sardines à la corsica
50min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1h 10min
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40 min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 Std. 20 Min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Flans de petits pois
1h