Compatibele versies
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 12 grosses huîtres creuses (n° 2 ou 3)
- 12 feuilles d'épinards frais de belle taille
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de beurre doux, froid et coupé en petits morceaux
- 1 c. à soupe d’algues déshydratées (laitue de mer en paillettes)
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 659 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Miniburgers terre et mer
4 Std.
Roulés de galette au saumon
45 Min
Rillettes de poisson blanc
55min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 Min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1 Std. 30 Min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 Std.
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen
Choux au sarrasin, crabe et ciboulette
1h 15min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min