Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le blanc-manger
-
250
g d'ananas frais, type Victoria, détaillé en dés
of 250 g d'ananas au sirop, en morceaux, égouttés - 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 400 g de lait de coco
- 1 pincée de cannelle en poudre
- ½ citron vert non traité (jus et zeste râpé)
- 100 g de lait concentré sucré
Le coulis
- 300 g de mangue mûre ou surgelée, préalablement décongelée, coupée en morceaux
- 30 - 50 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 643 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Pavés chocolat écume de menthe
3sa
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Mousse fruits de la Passion
2j 30 menit
Tarte à l'ananas
3sa
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2j 30 menit
Charlotte mangue-Passion
5h
Douceur mangue-Passion
15min