Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de jus de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de basilic frais
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de fraises, émincées en lamelles de 5 mm d'épaisseur
- 30 g de crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbet aux fruits
10min
Sorbet aux 3 agrumes
1 godz. 35 min
Sorbet poivron rouge
3h
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Soufflé glacé à la pêche
4 Std. 40 Min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2h
"Tzatziki" sucré au melon
12 godz.
Mousse meringuée au pamplemousse
12 godz.
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45 min
Cabillaud aux vapeurs d'agrumes et fleurons en pâte feuilletée
1 godz. 45 min