Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de jus de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de basilic frais
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de fraises, émincées en lamelles de 5 mm d'épaisseur
- 30 g de crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines "toutes vertes"
30 min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Soufflé au caramel
35 min
Tiramisu poivron-framboise
8h 45min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2h
Mille-feuille à l'ananas
3h 15min
"Tzatziki" sucré au melon
12 Std.
Breizh bowl
13h
Aiguillettes de saint-pierre aux vapeurs de fenouil, embeurrée de chou vert et châtaigne, beurre blanc à l'absinthe - Eric Robert
1h 30min
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40min
Verrines estivales
12 Std.