Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de sucre glace maison
Le sirop de grenade vanillé
- 150 g de jus de grenade
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 150 g de sucre en poudre
La chantilly
- 330 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de sucre glace maison maison
- le zeste d'un citron vert non traité
Le dressage
- graines de grenade, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2568 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 85.3 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gianduja choco-Passion
18 godz. 20 min
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Minipavlovas
3h 45min
Lemon curd
15min
Pavlova aux figues
4h
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3u. 15min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Sphère chocolat-mandarine
12 godz.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15u.
Coulis de fruits
10min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min