Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- farine de blé, pour le plan de travail
- 1 c. à café d'huile d'olive, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2008 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Pain ciabatta
3h 45min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min.
Fougasse
2 Std.
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Crackers romarin pavot
1 Std.
Tortilla de pomme de terre au chorizo
50 Min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 Min
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min