Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les aubergines
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- 10 aubergines d'Almagro fraîches (500 g env. Voir "Conseil(s)")
La marinade
- 2 - 3 gousses d'ail
- 1 c. à café de graines de cumin
- 1 c. à soupe de sel
- 1 c. à soupe de paprika doux en poudre
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 150 g de vinaigre
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- eau (la quantité nécessaire pour remplir le bocal)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 237 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 0.43 g
- Koolhydraten
- 2.27 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 1.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes suzette
35min
Chutney de poivrons au safran
55 min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55 min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40 min
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2 godz. 45 min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 min
Pommes de terre Madras
50 min
Aubergines farcies à l'orientale
1sa 15 dk
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1sa 15 dk
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3h 20min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Béchamel allégée
15 min