Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre coupé en dés, et un peu pour beurrer
- 2 c. à café rases de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1657 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Brioche parisienne
24 Std.
Galette briochée aux pépites de chocolat
4u. 50min
Nonnettes à l'orange
1sa 40 dk
Brioche
8 Std.
Amandine à la cerise
2 Std.
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1h 25min
Minipanettoni
2sa 30 dk
Pains au maïs
3sa 20 dk
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Le pain bannique
30 dk
La brioche familiale
5 Std.
Brioches des Rois au praliné
5h 35min