Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à brioche (la veille)
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 3 œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 250 g de farine de blé
- 20 g d'eau
- 140 g de beurre doux, coupé en morceaux
La garniture (le jour même)
- farine de blé, pour le plan de travail
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de lentilles et cervelas
45p
Pithiviers
2h
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1óra 15p
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Soupe au pistou
1 godz. 25 min
Navettes
2h
Tarte à la praline
3 godz. 20 min
Fenetra de Toulouse
1óra 30p
Fiadone
55min
Galette briochée aux pralines roses
7 Std. 25 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min