Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à brioche (la veille)
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 3 œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 250 g de farine de blé
- 20 g d'eau
- 140 g de beurre doux, coupé en morceaux
La garniture (le jour même)
- farine de blé, pour le plan de travail
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Tarte à la praline
3h 20min
Mini-tourtes agneau aubergine
1h 30min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3u. 15min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 25 Min