Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g d'eau
La crème au chocolat
- 330 g de lait entier
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème au chocolat
3h 25min
Crème caramel
3h
Galette magique des Rois
3h 15min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1h 25min
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème renversée au café
2h
Crème dessert aux deux saveurs
1 Std. 15 Min
Entremets chocolat noisette
2h 30min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème renversée au caramel
4 Std. 50 Min