Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème (la veille)
- 135 g de jus de pamplemousse
- 150 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 130 g de beurre doux
La mousse (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 180 g de crème liquide entière, très froide
- 4 c. à soupe de jus de pamplemousse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Mousse à l'abricot
2 Std.
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Tiramisu poivron-framboise
8h 45min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15 min
Verrine de fruits exotiques au yaourt et muesli
3h 15min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min
Dômes banane et chocolat
6 godz. 30 min
Domino aux fraises
13h
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Mousse à l'abricot
3h 30 min
Pannacotta au melon
2h 15 min