Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème (la veille)
- 135 g de jus de pamplemousse
- 150 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 130 g de beurre doux
La mousse (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 180 g de crème liquide entière, très froide
- 4 c. à soupe de jus de pamplemousse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Bavarois tomate-fraise
2h 25 min
Mousse à l'abricot
2h
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 godz. 45 min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Clémentine farcie au crabe
20 min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Cannellonis de courgette et saumon, sauce au curry
30 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Mousse aux pommes
40 Min