Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit et la garniture
- 4 œufs
- 120 g de sucre roux
- 10 g d'extrait de vanille
- 70 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
-
80
g de crème de cassis
of 80 g de sirop de cassis - 100 g d'eau
- 120 g de gelée de cassis
- quelques grains de cassis frais (optioneel)
Le nappage
- 125 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 160 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 924 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche royale
3 godz. 50 min
Bûche aux marrons
1 godz. 40 min
Bûche pain d'épices, mousse clémentine
13h
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bûche aux épices façon tatin
1sa 15 dk
Décembre - Bûche choco caramel
50 min
Bûche chocolat-orange
3h 45 min
Bûche soyeuse enneigée
4h 35min
Gâteau de Pâques
13h
Galette tout chocolat
1h 35 min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Galette au citron
1h 35 min