Compatibele versies
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de sucre en poudre
- 75 g de miel
- 85 g de sirop de glucose, ou de glucose déshydraté
- 10 g de beurre demi-sel
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour la finition
- 110 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 437 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Truffes chocolat-noisette
12h
Macarons au café
24h
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3h
Barres croustillantes maison
50 min
Bouchées truffées noisette-café
50 min
Crémeux aux noisettes
1 Std. 45 Min
Petits chocolats
3h 20min
Carrés menthe-chocolat
5h
Mousse au chocolat magique
15 min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15 min
Sucre baies de goji
5 Min
Farine de champignons
5 Min