Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sorbet orange-curry
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'agar-agar
- 175 g d'eau
- 1 c. à café de curry en poudre
- 500 g de jus d'orange
La pâte à baba
- 150 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 1 pincée de sel
- 20 g de miel
- 35 g de noix de coco râpée
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 5 œufs
- le zeste d'un citron vert non traité, râpé
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 75 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les moules
Le sirop de punchage
- 300 g de sucre en poudre
- 600 g d'eau
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- le zeste d'une ½ orange non traitée, râpé
- 200 g de Grand Marnier®
La crème chantilly
- 50 g de sucre en poudre
- 120 g de mascarpone
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1532 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sphères glacées au caramel de café
24h
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Tiramisu noix de coco et gingembre
12 godz. 20 min
Pâté périgourdin
48h
Alfajores à la coco et au caramel
1 Std. 15 Min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Mystère au chocolat
8 godz. 30 min
Crème anglaise à l'orange
1h
Baba au rhum
3 Std.
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.