Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le parfait au chocolat
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 175 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 3 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
Le streusel
- 35 g de beurre doux
- 35 g de sucre en poudre
- 60 g de farine de blé
- 10 g de cacao en poudre
-
1
c. à café de thé noir en feuilles (thé fleuri)
of 1 c. à café de thé vert en feuille (thé fleuri)
Le sirop au thé
- 60 g de cassonade
- 50 g d'eau
-
1
c. à café de thé noir en feuilles (thé fleuri)
of 1 c. à café de thé vert en feuille (thé fleuri)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1698 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 24.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé à l'ananas
35min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12 godz. 20 min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2 Std.
Bûche chocolat, orange et gingembre
13h 20min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24h 30 min
Rouleaux de printemps aux fruits rouges
2 godz. 25 min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Gâteau magique chocolat-caramel
5 Std.
Gâteau nantais
1h
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min