Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 150 g d'eau
La garniture
- 150 g d'amandes en poudre
- 90 g de sucre vanillé maison
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
La dorure et le montage
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 250 g de brisures de châtaignes cuites et pelées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2843 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Tarte aux 3 légumes
1 Std. 25 Min
Sauce Béchamel express
20 Min
Galette tout chocolat
1h 35 min
Gâteau magique aux épices
3h 15min
Focaccia à la crème de fromage
Geen beoordelingen
Risotto de printemps
55 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1 Std.