Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 650 g d'eau
- 4 branches de thym frais
- 1 branche d'estragon frais
- 20 g de jus de citron
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et détaillées en dés
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 842 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de châtaigne
35min
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho
12h
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Crème de petits pois
40min
Velouté de petits pois à la menthe
35min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Soupe de courgette et menthe
35min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Velouté de courgette
25 min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min