Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le papeton
- 1000 g d'aubergines, coupées en morceaux (3 cm env.)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 4 œufs
- 50 g de lait demi-écrémé
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de beurre demi-sel, pour le moule
- 10 g de farine de blé, pour le moule
Le coulis de tomates
- 3 gousses d'ail
- 100 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en deux
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompes à l'huile
3h
Pissaladière
2 godz. 10 min
Polenta aux olives
45 min
Flan d'aubergine
1h
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Soupe au pistou
40min
Caponata sicilienne
55 min
Gratin de courge
1h
Anchoïade
15 min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 godz. 15 min
Caviar d'aubergine "express"
20 min