Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 720 g de châtaignes cuites et pelées
- 100 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de volaille, émietté
- 1200 g d'eau
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de muscade en poudre, à ajuster en fonction des goûts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de châtaigne et poivron
35min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12h
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Velouté de concombre aux noix
10min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 Min
Soupe de châtaigne au bleu
35min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Crème de butternut aux châtaignes
35min