Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 720 g de châtaignes cuites et pelées
- 100 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de volaille, émietté
- 1200 g d'eau
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de muscade en poudre, à ajuster en fonction des goûts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Soupe de châtaigne au bleu
35 min
Velouté de châtaigne et poivron
35 min
Crème de petits pois
40 Min
Crème de courgette au bleu
25min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 min
Velouté de potiron à la cannelle
45 min