Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zeste et jus
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de courgette, coupée en tronçons
- 400 g de cresson frais, uniquement la partie tendre coupée en petits morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 yaourt nature
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 342 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 phút
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 phút
Velouté d'épinards au chèvre
35 phút
Potage au poireau
30min
Soupe de laitue
35 phút
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté de cresson à la brousse
35 phút
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 phút
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Soupe asperge citron
55 Min