Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zeste et jus
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de courgette, coupée en tronçons
- 400 g de cresson frais, uniquement la partie tendre coupée en petits morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 yaourt nature
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 342 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Velouté de fenouil
30 min
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 Min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté de courgette
25 Min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Potage au poireau
30 min
Crème d'endive au colombo
30 min