Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g de panais, coupé en morceaux
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de curcuma en poudre
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 50 g de crème fraîche
- 3 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 768 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30min
Velouté de topinambour
45min
Crème de chou-fleur
40 Min
Crème de carotte
30min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Velouté de panais au poivron rouge
35 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min