Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g de panais, coupé en morceaux
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de curcuma en poudre
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 50 g de crème fraîche
- 3 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 768 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de topinambour
45 min
Crème de carotte
30 min
Velouté de panais au poivron rouge
35 min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50 Min
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 min
Crème de chou-fleur
40 Min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min
Crème d'endive au colombo
30 min