Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g de panais, coupé en morceaux
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de curcuma en poudre
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 50 g de crème fraîche
- 3 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 768 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de chou-fleur
40min
Crème de petits pois
40min
Velouté de carotte au lait de coco
50 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 min
Velouté de topinambour
45 min
Crème de carotte
30 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50 min