Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon nouveau, avec la tige
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de cerfeuil frais
- 500 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de crème liquide légère
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 442 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Velouté de champignons
20min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 Std. 35 Min
Velouté d'asperges noisetté
1 Std. 5 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Soupe asperge citron
55 Min
Velouté d'asperge
30min
Crème de chou-fleur
30min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Crème de chou-fleur
40min
Potage au poireau
30min