Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon
- 3 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de pomme de terre
- 1 botte de cresson frais
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tranches de pain de campagne
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 998 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Potage au poireau
30min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Velouté d'endive
35min
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min