Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 botte de cresson frais de belle taille
- 450 g d'eau, et de l'eau froide pour le cresson
- 250 g de pommes de terre, pelées et en petits dés
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, pelées et coupées en deux
- 4 œufs
- 30 g de beurre
- 70 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Soupe froide au cresson et tartines de tapenade
1h
Velouté de cresson à l'orange
35min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min