![Risottos aux champignons, petits pois et pancetta Risottos aux champignons, petits pois et pancetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aa6711c0-b79a-4cc7-8838-1e5199f12d41/Derivates/927dcade-a8d1-49dd-b117-cf9493986f8f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de petits pois frais, écossés
- 8 champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 tranches fines de pancetta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 968 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto tout vert
40 Min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto au vin rouge
45 Min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto crevette-épinard
40 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min