Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de petits pois frais, écossés
- 8 champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 tranches fines de pancetta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 968 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45min
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Risotto aux asperges
35min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min