Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'asperges blanches fraîches pelées (ou décongelées)
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de riz spécial risotto
- 100 g de fromage à tartiner aux herbes (type Boursin®)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1218 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux morilles
45min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto aux asperges
45min
Risotto tout vert
40 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto (Escale gourmande)
30min