Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'asperges blanches fraîches pelées (ou décongelées)
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de riz spécial risotto
- 100 g de fromage à tartiner aux herbes (type Boursin®)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1218 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 godz.
Risotto aux asperges et ail des ours
1 godz.
Risotto tout vert
40 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min