Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 500 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lait de soja
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Conchiglie au potiron
40min
Gnocchis de butternut
1h 35 min
Risotto au potimarron
1h
Risotto courgette et bacon
35 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto à la betterave
30min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min