Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zeste et jus
- 100 g d'échalotes
- 20 g de vinaigre de riz
- 100 g d'eau
- 1 clou de girofle
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de patates douces, coupées en morceaux
-
700
g de dos de cabillaud, coupé en 8 pavés de même taille
of 700 g de poisson blanc frais (en fonction des arrivages), coupé en 8 pavés de même taille - 10 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1965 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 min
Poisson au curry
55min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Saumon au fenouil
40 min
Filet mignon patate douce et mangue
50 min
Saumon sauce à la mangue, pois mange-tout et carotte
1h
Papillotes de cabillaud à la mangue
35 min
Papillote de truite aux pommes et curry
30 min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 min