Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble au parmesan et pignons de pin
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 25 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 5 g d'eau
- 20 g de pignons de pin
La compotée de tomates, poivrons et olives
- 100 g d'oignon doux, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 250 g de poivron jaune, coupé en fines lanières
- 600 g de tomates, coupées en quatre
- 2 pincées de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'olives violettes, dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Tomates farcies au chèvre chaud
50 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15 min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15 min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30 min
Cheesecake salé au poivron
45 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Crumble tomate-chèvre
35 min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Crumble de tomates
50 min
Crumble aux légumes du soleil
1h 15 min