Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 3 boudins noirs
- 15 g d'huile d'olive
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 600 g de patates douces, coupées en morceaux (1-2 cm)
- 100 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 40 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1857.2 kJ / 444.8 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45 Min
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1h 20min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 Min
Hachis de canard et petits pois
1 Std.
Filet mignon aux pruneaux
1 Std.
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min
Parmentier de boudin aux pommes
1 Std.
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 Std.