Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 3 boudins noirs
- 15 g d'huile d'olive
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 600 g de patates douces, coupées en morceaux (1-2 cm)
- 100 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 40 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1857.2 kJ / 444.8 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13h
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Crumble de potiron et jambon
1hod. 10min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Parmentier de boudin aux pommes
1hod.
Parmentier de canard à la patate douce
40 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min