Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 250 g de lait de coco
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 - 4 branches de coriandre fraîche, grossièrement hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2148 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au curry et noix de coco
35 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Risotto au vin rouge
45 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Curry de banane plantain
35 min
Risotto exotique
30 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
Risotto de potiron au lait de coco
40 min