Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 250 g de lait de coco
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 - 4 branches de coriandre fraîche, grossièrement hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2148 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Mug cake vegan à la noix de coco
20min
Risotto au curry et noix de coco
35 min
Curry vert de bananes plantain
30 min
Risotto exotique
30 min
Crevettes exotiques coco-gingembre
20min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto de potiron au lait de coco
40 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min