Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux pour le moule
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g de pignons de pin
- 10 g de basilic frais, équeuté
- 80 g d'huile d'olive
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 125 g de lait entier
- 200 g de mozzarella, détaillée en dés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1229 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1sa
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1h 30min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 dk
Muffins tomate et mozzarella
30 dk
Cake chèvre et noix
50min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Tarte aux courgettes et au pesto
1u. 35min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 dk
Cake pesto et tomates séchées
40 dk
Terrine de feta au basilic
3sa
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50min
Cake tendre mozza jambon
1sa 20 dk