Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de beurre doux, pour les moules
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 350 g de tomates, coupées en morceaux
- 40 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de crottin de Chavignol (1 crottin entier), coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de basilic frais, ciselé
La pâte à crumble
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 35 g de beurre doux, froid
- 20 g de farine de blé complet
- 20 g de farine blanche type 45
- 20 g de chapelure maison
- ½ c. à café de fleur de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1290 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 min
Crumble de tomates
50 min
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min
Tomates farcies au chèvre chaud
50 min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Lasagne chèvre-courgette
1 godz.
Crumble de potiron et jambon
1h 10min