Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 60 g de crottin de Chavignol (1 crottin entier), coupé en morceaux
- 30 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto parfumé aux herbes
30 Min
Risotto au curry et noix de coco
35 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Risotto de printemps
55min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5 Std. 30 Min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 Min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1 Std.
Risotto au lait de coco
30 Min