![Risotto aux herbes et fromage de chèvre Risotto aux herbes et fromage de chèvre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9B17E50-A0B9-4BF8-AD65-4DA94E81ABA6/Derivates/448DA3FF-2DF4-4588-9ABB-3D61CC945091.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 60 g de crottin de Chavignol (1 crottin entier), coupé en morceaux
- 30 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chèvre-poivron
15 Min
Risotto au curry et noix de coco
35 Min
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Œufs mollets en robe de noix
30 Min
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Flan express au roquefort
30 Min
Risotto parfumé aux herbes
30 Min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Camembert rôti au Varoma
30 Min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min