Compatibele versies
Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de carottes en cubes
- 40 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 100 g d'eau
- 60 g de filets de cabillaud
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de butternut et roulé de veau
50 menit
Mousseline d'asperges et de dinde - recette pour les petits
25 min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 min
Purée potiron-orange
30 min
Etuvée de sole au fenouil - à partir de 12 mois
25 min
Crème de tapioca aux haricots verts - à partir de 9 mois
25 min
Purée de maïs et bouquets de brocoli - à partir de 12 mois
25 min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 min
Délice de lotte aux courgettes - à partir de 9 mois
25 min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée de courgette - à partir de 6 mois
15min
Purée de pommes de terre-betterave
45 Min