Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 1000 g d'aubergines, coupées en rondelles
- 100 g de gros sel
- 500 g de tomates, coupées en deux
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g d'huile d'olive
-
500
g de viande d'agneau, hachée
of 500 g de viande de mouton, hachée - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure (optioneel)
La sauce béchamel au fromage de brebis
- 100 g de fromage de brebis, sec
- 40 g de beurre doux
- 40 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2453 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 44.3 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Poularde farcie
2 Std.
Moussaka
1 Std. 40 Min
Ma moussaka "désorientée"
1 Std. 30 Min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 Std. 30 Min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1 Std. 35 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5 min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Moussaka
2 Std. 30 Min
Moussaka
1 Std. 45 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Gratinée aux oignons
50min