Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lardons
- 35 g d'échalotes
- 60 g de carotte, coupée en tronçons
- 30 g d'huile d'olive
- 700 g de viande de porc, détaillée en cubes (3 cm)
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 100 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cidre brut fermier
- 550 g de pommes de terre, coupées en quatre dans la longueur
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre selon la grosseur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2666 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 52.3 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rougail saucisse
50min
Mijoté de porc au paprika
40 dk
Osso-buco
1sa 20 dk
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1sa
Sauté de veau au chorizo
1sa
Filet mignon au cidre
35 dk
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Sauté de porc au curry
1sa
Joues de porc à la bière
1h 10min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 dk
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min