Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- ½ orange non traitée (zeste et jus)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de saumon frais, sans la peau et détaillé en dés (1 cm env.)
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto lotte et lard
50min
Risotto au curry et noix de coco
35 Min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto de poulet aux champignons
30min
Risotto de printemps
55min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30min
Gambas
30min
Risotto brocoli-langoustine
55min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min