Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- ½ orange non traitée (zeste et jus)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de saumon frais, sans la peau et détaillé en dés (1 cm env.)
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au curry et noix de coco
35min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1hod. 10min
Risotto aux cèpes
30 min
Blanquette de saumon aux fèves
1hod.
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risetti au poulet, pesto estragon
30 min
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Risotto aux morilles
45min
Crumble de saumon et tomates aux graines
50min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Risotto de poulet aux champignons
30 min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 min