![Œufs à la florentine Œufs à la florentine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AAC8B26E-5277-4401-9404-90E91064E002/Derivates/58f2d0b7-cd65-4585-8f50-4ad582230b60.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de gruyère, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 8 œufs
- 1000 g de feuilles d'épinards frais
- 10 g de beurre, pour le plat
La béchamel
- 60 g de farine de blé
- 60 g de beurre
- 600 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de pommes de terre
40 min
Gratin de chou-fleur
55min
Choucroute
1h 40min
Omelette aux pommes de terre
30min
Céleri rémoulade
10min
Petits pois à la française
45min
Flan au brocoli
1h 20min
Macédoine du jardin
30min
Croustade aux champignons
1h 15min
Poireaux gratinés à la béchamel
1h 15min
Sauce Béchamel express
20min
Poêlée de légumes verts
10min