Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g d'huile d'olive, pour le plat
- 6 tomates à farcir, de même taille
- ½ c. à café de sel, et un peu pour les tomates
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 6 branches de persil frais
- 150 g d'échine de porc, désossée et coupée en cubes (2-3 cm)
- 300 g de viande de bœuf hachée
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée d'origan frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 960 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40 min
Poulet basquaise
50 Min
Pot-au-feu
1h 40 min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Quiche lorraine
50 Min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 Min
Wraps de poulet sauce tomate
45 min
Tarte aux pommes
1 Std.
Hachis parmentier
50 Min
Gratin de courgette à la provençale
40 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min