Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 600 g d'épaule de veau, détaillée en dés (2 cm)
- 250 g de tomates entières pelées au jus (poids net égoutté)
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de champignons de Paris frais
- 1 jus de citron
- 4 brins de persil frais, ciselés, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1229 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Osso-buco
1h 20min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Lapin marengo
1 Std.
Pot-au-feu
1hod. 40min
Goulasch
50 Min
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Poulet basquaise
50 Min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 Min
Lapin à la provençale
1 Std.