Compatibele versies
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 75 g de madère
- 100 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 1 c. à café de moutarde forte
- ½ cube de bouillon de volaille, dégraissé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 - 600 g de pommes de terre, coupées en cubes (1,5 cm env.)
- 1 - 2 filets mignons de porc (300-400 g chacun), prédécoupés en tranches fines (env. 1 cm)
- 250 - 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
- 3 - 4 brins de persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2181.8 kJ / 518.8 kcal
- Eiwitten
- 48.2 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 18.2 g
Alternatieve recepten
Filet mignon au cidre
35 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Blanquette de veau
1u.
Bœuf bourguignon
2u. 30min
Sauté de porc au cidre
1u.
Petit salé aux lentilles
45min
Pot-au-feu
1h 40min
Lapin aux pruneaux
1u.
Sauté de veau Marengo
55 Min
Poulet basquaise
50min
Mijoté de porc au paprika
40min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min