Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de poivron vert, coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
(optioneel)
of 1 c. à café de paprika doux (optioneel) - 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
of 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1219 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Tomates farcies
50 Min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 Min
Pot-au-feu
1hod. 40min
Goulasch
50 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Bœuf carotte
1 Std. 35 Min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 Min