Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les roulés de poulet
- 4 branches de persil frais
- 60 - 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 250 g de bouillon de légumes reconstitué
- 200 g de vin rouge
- 1 c. à café de romarin frais
- 800 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 600 g de blancs de poulet (4 blancs de 150 g chacun env.)
- 8 tranches de jambon cru
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
La sauce
- 50 g de vin rouge
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Filet mignon de veau à l'estragon, écrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
1 Std.
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 Min
Epaule de veau à la normande
1 Std.
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45 Min
Goulasch
50 Min
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Sauté de veau Marengo
55 Min
Wraps de poulet sauce tomate
45 Min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 Min