Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de poivron vert, épépiné et coupé en morceaux
- 450 g de tomates, coupées en quatre
- 100 - 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de viande de bœuf, dans la culotte (rumsteck), coupée en cubes (5 cm)
- 2 c. à soupe de paprika
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à soupe de marjolaine déshydratée
- ½ cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de vin rouge corsé
- 250 g de pommes de terre, coupées en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1804 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con carne
1u. 15min
Blanquette de veau
1 godz.
Bœuf aux champignons
30 min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Pot-au-feu
1 godz. 40 min
Estouffat toulousain
2 Std.
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1h 10min
Lapin aux pruneaux
1 godz.
Sauté de veau Marengo
55min
Poulet basquaise
50 min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 min