Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 130 g de carotte, coupée en morceaux
- 60 g de céleri-rave, coupé en morceaux
-
25
g de persil frais, les feuilles seulement
of 25 g de feuilles de céleri branche -
1
cube de bouillon de volaille
of 1 c. à café bombée de fond de volaille - 600 g d'escalopes de poulet, coupées en lanières (5 x 2 cm)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- 30 g de farine
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de sauce Worcestershire (optioneel)
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Filet de merlan en papillote de poireau
55min
Goulasch
50min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1h 10 min
Lapin aux pruneaux
1h
Sauté de veau Marengo
55min
Poulet basquaise
50min