Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de feuilles de persil frais
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
100
g de cèpes frais, coupés en lamelles,
of 30 g de cèpes séchés, réhydratés dans de l'eau chaude pendant 20 min et égouttés - 100 g de champignons frais variés, coupés en lamelles si nécessaire
- 1 ¼ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1200 g d'eau
- 300 g de pâtes sèches longues, type tagliatelle
- 1 - 2 pincées de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wraps de poulet sauce tomate
45min
Croustade aux champignons
1h 15min
Omelette aux pommes de terre
30 min
Œufs à la florentine
1h 5 min
Dorade en croûte de sel
35 min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Nectar de fruits
10 min
Légumes farcis
1 godz. 20 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Salade de pâtes aux légumes et à la truite
45min
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45min