Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 300 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1462.8 kJ / 349.6 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 1694.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1h 15min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Bœuf à la ficelle
1 Std. 5 Min
Osso-buco
1h 20min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Poulet basquaise
50min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Bœuf carottes
2 Std.
Estouffat toulousain
2 Std.
Bœuf bourguignon
1h 25min